Huoleton yksityisleasing

Helppo, huoleton ja edullinen tapa autoilla. Yksityisleasing-asiakkaana sinulla on valittavanasi kolme palvelutasoa laajuuden mukaan: S, M ja L. Valitse sinulle sopiva palvelutaso ja kiinteä kuukausihinta sopimuskauden ajaksi.

Hyödyt

Etsitkö parasta leasingpalvelua? Löysit sen!

Yksityisleasing on helppo ja riskitön tapa hankkia auto. Autoilet silloin ja siten kun sinulle sopii. Et maksa auton omistamisesta, mutta saat uuden auton käyttöösi. Ei autolainaa tai suurta viimeistä maksuerää - maksat autoilustasi vain kiinteän kuukausihinnan koko sopimuskauden ajan, eikä sinulle jää riskiä auton hinnan alenemisesta.

  • Auto ajoon ilman huolta arvon alenemisesta
  • Kiinteä kuukausihinta
  • Voit räätälöidä juuri tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden
  • Laatumerkit alkuperäisvarusteineen kaikissa kokoluokissa
  • Omat yhteyshenkilöt

Palvelutasot

Räätälöi tarpeisiisi sopiva kokonaisuus

Voit valita palvelutasoista S, M tai L juuri sinulle sopivimman kokonaisuuden. Sopimusajaksi voit valita 24–48 kk ja kilometrimääräksi 10 000–200 000 km.

Yksityisleasing palvelutasot: S M L
Auton rahoituskustannukset icon-tick icon-tick icon-tick
Sopimuksen mukaiset ajokilometrit icon-tick icon-tick icon-tick
Toimituskulut icon-tick icon-tick icon-tick
Kahdet renkaat icon-tick icon-tick icon-tick
Määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset icon-tick icon-tick
Katsastukset icon-tick icon-tick
Sijaisauto määräaikaishuoltojen ajaksi icon-tick
Renkaiden säilytys ja kausivaihdot icon-tick
Renkaiden uusinnat icon-tick

*Lisäpalveluna kaikkiin palvelutasoihin saatavilla Ajoturva -liikenne- & kaskovakuutus (LähiTapiola).

Automerkkimme

Voit lukea lisää yksityisleasingistä automerkkiemme omilta sivuilta

Edustamistamme automerkeistä Audi, Porsche, SEAT, CUPRA ja Volkswagen henkilöautot tarjoavat yksityisleasingia.

Audi

Porsche

Seat

Cupra

Volkswagen

Tarjous

Autoja nopeaan toimitukseen erikoiseduin

Edustamamme merkit tarjoavat laajan valikoiman autoja nopeaan toimitukseen. Jo maassa olevat, valmiiksi varustellut autot ovat erinomainen valinta, mikäli haluat uuden auton nopeasti ajoon. Löydä omasi ja aja syksyyn uudella autolla.

Vastuullisuus

Vastuullisia valintoja – kustannustehokkaasti

Meiltä löydät kattavan valikoiman myös ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja, kuten täyssähkö-, hybridi- ja kaasuautoja. Tiesitkö, että sähköautolla voi ajaa jopa 550 km yhdellä latauksella (Volkswagen ID.3), ja että kaasulla voi ajaa taloudellisesti jopa yli 400 km tankillisella? Myyjämme ovat valmiina palvelemaan – kysy lisää.

Osa K-ryhmää

Olemme osa K-ryhmää

Isona ja vakaana toimijana pystymme takaamaan, että autosi tai yrityksesi koko autokanta on hyvissä käsissä. Autokauppa on yksi Keskon kolmesta strategisesta toimialasta. Hyödynnämme koko K-ryhmän laajaa liiketoimintaverkostoa ja kehitämme myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja.

Auton hankinta

Auton hankinta – helposti kotisohvalta

Yksityisleasingilla saat käyttöösi aina upouuden auton. Halutessasi voit myös myydä nykyisen autosi meille. Sinä voit keskittyä olennaiseen – ajamiseen. Ammattitaitoiset myyjät auttavat auton hankinnassa ja kaikessa muussa, mikäli sinulla on kysyttävää. Valitsemme sinulle sopivimman vaihtoehdon. Ota rohkeasti yhteyttä.

Miten hankin auton yksityisleasingilla?

Auton hankinta yksityisleasingilla on helppoa ja mutkatonta. Jos kiinnostuit yksityisleasingista, voit jättää yhteydenottopyynnön tai ottaa yhteyttä jälleenmyyjään. Jälleenmyyjien yhteystiedot ja osoitteet löytyvät täältä.

Laskemme sinulle tarjouksen haluamastasi autosta ja varusteista haluamasi sopimuksen pituuden ja kilometrimäärän mukaan. Kerromme myös tarkemmat tiedot autonhankinnan (esim. luottohakemus) etenemisestä.

Mihin yksityisleasingin hinnoittelu perustuu?

Kuukausihinta vaihtelee palvelutason laajuuden mukaan: S, M tai L, ja hinnoittelu perustuu vuokrattavaan ajoneuvoon, vuokra-aikaan, sovittuun ajokilometrimäärään sekä mahdollisiin lisävarusteisiin ja lisäpalveluihin. Hintaan sisältyy alv. 24 %

Audi, Porsche, SEAT vai Volkswagen Yksityisleasing?

Audi Yksityisleasing, Porsche Yksityisleasing, SEAT Yksityisleasing ja Volkswagen Yksityisleasing tarjoavat K Auto Leasing Oy:n hallinnoimia yksityisleasingsopimuksia. Valitse sinulle sopiva merkki ja pyydä tarjous leasing-sopimuksesta. Voit tutustua yksityisleasingiin myös merkkien omilla verkkosivuilla.